detergenti-bio-naturali
DE CE BIO?
Societatea moderna se axeaza din ce in ce mai mult pe respectarea naturii  si protejarea mediului inconjurator, pentru a lasa in urma un loc mai bun pentru urmasii. Acest mod de viata are la baza un fundament responsabil fata de resurse, fie ca vorbim de apa, energie, plastic, textile, hartie etc. Adoptare produselor in cazul de fata a detergentilor BIOLOGICI in utilizarea profesionala a facut un pas important prin aducerea eficientei de lucru la un nivel similar sau chiar superior produselor chimice. BIOLOGIC mai inseamna in utilizarea profesionala, protejarea utilizatorului, o protectie superioara a bunurilor supuse procesului de lucru cu acesti detergenti si nu in ultimul rand o eficientizare a costurilor. BIOLOGIC este sanatos atat pentru mediu cat si pentru afacerea ta, are grija de sanatatea angajatilor si elemina riscul imbolnavirilor ceea ce poate duce sa sincope de functionare a unei activitati comerciale sau industriale. Mai pe scurt adoptarea lucrului cu detergentii BIOLOGICI inseamna MAI BINE PENTRU TOTI !
DETERGENTI BIO ENZIMATICI
Toate drepturile rezervate: www.detergenti-bio.ro   l   Web design: www.hellodigital.ro
Parteneri:   www.cleanstore.ro   l   www.magicaroma.ro   l   www.floorwash.ro   l   www.grass-romania.ro   l   www.doctor-clean.ro
Consumatorii au devenit tot mai constienti: - Doresc ca consume produse cat mai ecologice si naturale; - Respecta mediul si se implica in refacerea acestuia; - Folosesc produse car mai sigure; - Aleg companii responsabile; - Se implica in dezvoltare durabila.
BIOTEHNOLOGIA
Enzimele si microorganismele sunt selectate si produse in laboratoarele noastre din Victoria-Gasteiz. NU sunt sunt folosite organisme modificate genetic sau contaminate. Enzimele folosite se numesc “specializate”
pentru sunt selectate dintre cele cu eficienta cea mai mare pentru tipul de aplicatie caruia ne adresam. Din acel moment se procedeaza la multiplicarea lor si inglobarea lor in detergentul ce urmeaza a fi produs. In acest fel randamentul devine unul maxim iar protectia mediului si a persoanelor se afla in topul prioritatilor atunci cand un produs se concretizeaza, conform cerintelor clientilor.
DE CE SUNTEM DIFERITI?
Pe scurt, in produsele noastre sunt inglobate urmatoarele: Biotehnologia + Chimia Verde + Ecolabel + Ecodesign Biotehnologia - Enzimele si microorganismele sunt selectate si produse in laboratoarele noastre. NU sunt organisme modificate genetic. CHIMIA VERDE - Materie prima sigura si prietenoasa cu mediul; ECOLABEL - Materie prima aleasa cu respectarea criteriilor de mediu’ ECODESIGN - Criterii stricte de siguranta mediului in intregul ciclu de viata al produsului.